Cum pot sa dau un anunt?

Anunturile pe site-ul Buletinul Auto sunt gratuite. Poti posta oricate anunturi doresti.

In 5 minute poti adauga un anunt gratuit astfel:

  1. Intra in contul personal (daca nu ai un cont creaza-ti unul gratuit);
  2. Acceseaza link-ul "ADAUGA ANUNT";
  3. Completeaza formularul si apasa butonul "Salveaza anuntul".


La crearea contului completeaza cat mai detaliat campurile. Astfel cresc sansele de a fi mai usor de gasit de catre cumparatorii interesati.
Postand anunturile in contul tau ai posibilitatea ulterior sa le vizionezi, sa le  modifici/actualizezi, sa le prelungesti valabilitatea, sa le adaugi alte fotografii sau sa le stergi. Pentru aceste operatii folosestei meniul "ANUNTURILE MELE".
La completarea anunturilor foloseste cat mai mult campurile predefinite. Acest lucru ajuta ca anuntul sa fie vizibil la cautarile avansate.
Dupa ce ai completat Datele Tehnice ale vehiculului, Dotarile, Incarca fotografiile (optional), completeaza Informatiile de contact ale posesorului (daca posesorul masinii esti tu este suficient sa bifezi butonul "COMPLETARE CU DATELE PERSONALE" si toate datele contului tau vor fi preluate automat).
Mai jos ai butonul "SALVEAZA ANUNTUL". Abia dupa ce faci click pe acest buton anuntul este salvat.

Toate anunturile sunt GRATUITE.

Dar daca dorestii sa fii promovat suplimentar poti cere publicarea anuntului cu fotografie in revista "Buletinul Auto". Pentru acest serviciu, plata se poate face prin consumarea creditelor (meniurile de deasupra butonului SALVEAZA), prin banca, sau prin plata la reprezentantii nostri.  Cumpararea de credite se poate face prin SMS, prin banca sau prin plata la reprezentantii nostri.

Pentru orice informatii te rog sa ne contactezi.


VIDEO

Cum creez un cont pe www.buletinulauto.ro


Cum adaug un anunt simplu

Remorci
Semiremorci
Transport pasageri
Utilaje si masini agricole
Utilaje si echipamente
Stivuitoare
Vehicule agrement


Copyright © 2022 Camioane Utilaje - Piata auto pentru vehicule noi si second-hand. Cautare, cumparare, vanzari, inchirieri masini noi si second-hand. Toate drepturile rezervate.
buletinul auto vanzare masini automarket second hand anunturi vanzari motociclete
web design and hosting activemall.ro